Aleksandar Jovanovic med sine personlig designet benskinner.

Aleksandar Jovanovic har fået lavet sine benskinner | Læs mere hos SkinGuards.dk

Aleksandar Jovanovic x SkinGuards

Den serbiske målmand, som til dagligt spiller i AGF, og er udlejet fra spanske Huesca, er én de seneste professionelle fodboldspillere, som får lavet sin egen unikke og personlige SkinGuards. Jovanovic er ikke én ukendt spiller i AGF, da han tidligere har spillet i klubben, inden han blev solgt Huesca. 

Jovanovic har en imponerende statestisk, når det kommer til sin tid i AGF, hvor han bl.a. har holdt buret rent i 19 kampe. Og lige nu kæmper han sammen med resten af AGF-truppen om at komme i top 3, hvor de pt. er på én fjerde plads. Jovanovic er kendt for lave nogle flotte redninger, som har sikret AGF vitale point, og er én af årsagerne til at AGF ligger så højt oppe i tabellen i år. Man kan roligt kalde Jovanovic for en ægte AGF fan-favorit, da han fik noget af en modtagelse, da han fik comeback mod AaB, hvor han også havde et clean sheet. 

Vi er utrolige glade for, at Jovanovic har valgt at få lavet et par SkinGuards. Og vi er mere end sikre på, at det vil give ham den ekstra motivation til at holde buret rent, når AGF jagter top 3 og europæisk fodbold. Vi kan ikke vente med at se hans rejse med AGF, og skal du også starte din rejse mod dine drømme og mål, så kan du få dine SkinGuards her.