Camilla Kur med sine personlig designet benskinner.

Camilla Kur og SkinGuards | Læs mere om benskinnerne her

Camilla Kurs SkinGuards

Den tidligere landsholdsspiller og rutinerede angriber, Camilla Kur, som til dagligt spiller for FC Nordsjælland, har netop fået sine SkinGuards. Efter en tur i bl.a. USA, Italien og Norge er hun nu tilbage i dansk fodbold, hvor hun tørner ud for FC Nordsjælland. Camilla og resten af FC Nordsjælland-truppen sikrede sig oprykningen til Gjensidig Kvindeliga, så de nu endelig er i den bedste danske kvinderække.

Camilla Kur har igennem sin imponerende karriere spillet på allerhøjeste plan, hvilket har betydet, at hun både har spillet for Fortuna Hjørring og Brøndby inden hendes udlandsophold. Derudover kan man også tilføje et hav af Champions League-kampe, hvor hun blandt andet har spillet mod klubber som Lyon og Manchester City, så man kan vist godt kalde Camilla Kur for en inspirationskilde til den yngre generation af fodboldspillere. 

Lige nu er FC Nordsjælland og Camilla sikret deres plads i mesterskabs spillet i Gjensidige Kvindeligaen, og forhåbentlig kan hun få den ekstra motivation med SkinGuards, så hun kan score de afgørende mål, der sikrer klubben 1. Pladsen. 

Vi kan ikke vente med at se, hvordan Camillas rejse med FC Nordsjælland ender, og vi håber at hendes SkinGuards vil hjælpe hende på vej mod hendes mål.

 

Vil du også jagte dine drømme og mål, så kan du få fat i din SkinGuards her