Jesper Lindstrøm med sine personlig designet benskinner.

Læs mere om Jesper Lindstrøm og hans SkinGuards | Se dem på SkinGuards.dk

Brøndbytalentet, Jesper Lindstrøm, og hans SkinGuards

Man kan ikke sige Brøndby IF uden at nævne Jesper Lindstrøm lige pt., som i en alder af 19 år har fået debut for Brøndbys førstehold i år. Og han har allerede imponeret med sine Superliga-indhop, hvor det er blevet til 1 mål og 2 assists for den offensive spiller. Derfor skulle Jesper selvfølgelig også have sit eget par SkinGuards

Selvom de fleste Superliga-fans først nu har set til Jesper Lindstrøm, så er han ikke et ukendt navn i Brøndby, da han kommer fra Brøndbys Masterclass hold, og han har været Brøndby-fan, lige siden han har været lille. Det i sig selv kan vel kun betegnes som en drøm, der er gået i opfyldelse med hans debut på førsteholdet. Og der er god grund til at holde øje med Jesper, der med sin fart og teknik helt klart vil være en trussel for hver en Superliga-klub som Brøndby møder.

Vi kan ikke vente med at se, hvad fremtiden har i støbeskeen for Jesper og især med hans nye SkinGuards. Omend det så bliver i Brøndby eller udlandet, så vil hans drømme og mål stadig være at kæmpe for med benskinnerne som motivation. Skal du have dine egne SkinGuards, så kan du finde dem lige her og starte din egen rejse.