Nicolai Geertsen med sine personlig designet benskinner.

Læs mere om Nicolai Geertsen og SkinGuards | Læs mere hos SkinGuards.dk

Nicolai Geertsen og hans SkinGuards

Firmaets mand er nok den rette betegnelse, når man snakker om Nicolai Geertsen, som også er anfører for Lyngby. Og han er én af de mange, som har fået lavet sine egne SkinGuards. Nicolai Geertsen spillede sine ungdomsår i Lyngby, men har været vidt omkring inden han kom tilbage. Han har bl.a. spillet divisionsfodbold for HB Køge, inden han tog til norsk fodbold, hvor han spillede for: Egersund og Sandnes Ulf. Efter hans tid i Sandnes Ulf, hvor han også blev anfører, ville han gerne tilbage til dansk jord. Forskellige prøvetræninger og tilbud, endte med en tur hos Hillerød i 2. Divisionen, og sæsonen efter endte han tilbage til Lyngby. 

Geertsen er kendt for at være en hårdt kæmpende midterforsvar, som altid byder angriberne op til dans, når de angriber Lyngby-målet. Derudover, så har han lidt af målnæse, når der er dødbolde, hvilket har resulteret i 2 mål i denne sæson på 16 kampe. Geertsen er sådan en spiller, man bare gerne vil have på sit hold, da han altid giver alt for holdet. 

Vi kan ikke vente med at se, hvordan det går Lyngby og Geertsen i Superligaen, hvor de lige pt. Er på jagt efter at komme med i slutspillet. Det er imponerende for et oprykkerhold, og vi håber at se dem i toppen af Superligaen igen. Skal du også have dine egne SkinGuards? Så find dem lige her og start dit eget design.