Mohamed Daramy med sine personlig designet benskinner.

Mohamed Daramy har fået lavet sit benskinne design | Læs mere om benskinner hos SkinGuards

Mohamed Daramy og hans SkinGuards

Mohamed Daramy er kun 17 år, og er allerede et navn, som de fleste Superliga-fans holder øje med. Han er helt klart et af Danmarks allerstørste talenter, og han er blot én af de mange spillere, som SkinGuards har lavet unikke benskinner til. 


Han fik debut i en pokalkamp mod Viby den 27. September 2018  i en alder af blot 16 år, hvilket gør ham til den yngste FCK spiller, som får debut. Da han var 9 dage yngre en Kenneth Zohore, som også fik debut som 16-årige. Og som man ved, så snart en FCK-spiller får debut i så ung en alder, så holder nogle af de største klubber i Europa øje med ham. 


Daramy er en meget spændende spiller, og nogle af de ting, som gør, at han har en X-faktor, er hans hurtighed, tekniske færdigheder, og han kan være årsagen til at kampen kan blive afgjort til FCKs fordel.


Vi er glade for, at vi kunne hjælpe Daramy med et par SkinGuards, da vi ikke kan vente med at se, hvor hans rejse ender henne. Vores bud er, at han kommer til en stor Europæisk klub, hvor han får slået sit navn rigtigt igennem.


Du kan også få dit eget design på dine benskinner, så tjek vores SkinGuards ud her.