Klub & Erhverv

SkinGuards benskinner til firmaer og klubber

Hos SkinGuards.dk ved vi, hvor vigtigt det er, at have det helt rette udstyr klar til, man skal ud og spille den vigtige kamp. Og det er ligegyldigt, om det er på eliteplan, seriefodbold eller til firma bold. Det er ikke altid kun den individuelle fodboldspiller der har brug for den mentale fordel, da det også gør sig gældende for klubber og firmahold. SkinGuards benskinner kan bruges til det hele, og det vil helt klart tilføje den ekstra energi til holdet, som gør, at I vinder i de altafgørende minutter, der sikrer oprykningen eller pokalen til firmaet. 


Det smarte ved SkinGuards benskinnerne er, at man kan designe benskinnerne lige som man vil. Det betyder, at jeres hold nu kan stille op med det helt samme look fra top til tå, så I alle får matchende benskinner fra SkinGuards. I kan vælge at designe benskinnerne med fx jeres firmalogo og navne på spillerne eller klublogo og trøjenumrene fra klubben eller endda med samme farver, så de passer til tøjet. I bestemmer helt selv, hvordan I vil lave jeres design på benskinnerne, da det er jeres unikke SkinGuards benskinner, der passer til jeres behov. 

Kontakt SkinGuards

Lyder det interessarant? Og kunne I se jeres hold eller firma spille med ens benskinner, som vil få jeres look til at stå helt skarpt på banen? Så kan I altid kontakte os på e-mail: info@skinguards.dk eller ringe til os på telefon: +45 26 79 23 03 for et uforpligtende tilbud, som I senere kan få realiseret hos SkinGuards.dk