OM SKINGUARDS

Vores historie – Din historie

 

Vi kender alle duften af græs, adrenalinen under en tackling, udmattelsen og glæden i omklædningsrummet efter en kamp. Størstedelen af os har et forhold til fodbold, hvad enten man er 7 år eller 54 år. Sporten er en af de få ting der virkelig kan skabe et sammenhold mellem menneske på tværs af alder, køneller hvor man kommer fra. Igennem fodbolden skabes derhele tiden relationer og derfor er sporten en kæmpe del af vores kultur og den mest populære sport i verden.

Dét er netop grunden til at fodbold er vores store passion. Hos SkinGuards vil vi gerne gøre en forskel for den enkelte spiller, som er en del af noget større. Vi tilbyder et produkt der kan skabe den tryghed man skal bruge, for at kunne koncentrere sig i spillet.

 

Hvorfor Skinguards?

Vi producerer modstandsdygtige, behagelige og helt unikke benskinner, som ingen andre har. Den særlige skinne er fremstillet i stærk og let fiberglas, hvilket giver en tryghed og lethed på banen. På indersiden af skinnen, finder du det bløde EVA-skum, som er kendt for sin letvægt og vandresistens.  Skinnen vejer 0,80 gram/0,90 gram og vil med sin hårde overflade beskytte dig på banen. For at sikre at skinnen sidder hvor den skal, tilbyder vi en komfortable sok med høj åndbarhed, som holder skinnen på plads.

Den unikke skinne designes i vores online design program. Her kan du nemt designe skinnerne med dine personlige billeder, dit yndlingscitat eller dit trøjenummer – alt dette for at gøre dine Skinguards endnu mere unikke og personlige.